Καρύδα λάδι 500gr
Κωδικός: 2-0406-001
4,00€

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Άμεσα Διαθέσιμο 
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Inci: Cocos nucifera oil


Το λάδι καρύδας προέρχεται από το φυτό Cocos Nucifera, είναι πλούσιο σε λαυρικό οξύ και βιταμίνες και προσφέρει πολύτιμες ιδιότητες για το δέρμα και τα μαλλιά.

Στερεοποιείται σε χαμηλές θερμοκρασίες περιβάλλοντος.

  • Αντιφλεγμονώδες, αντιμυκητιασικό, αντιβακτηριδιακό, αντιοξειδωτικό
  • Βοηθάει στις ραγάδες και το κατεστραμμένο δέρμα
  • Καταπολεμά την κυτταρίτιδα
  • Ενυδατώνει και προστατεύει το δέρμα και τα μαλλιά
  • Ανακουφίζει από τα δερματικά προβλήματα
  • Ενισχύει την υγεία και τη λάμψη των μαλλιών
  • Ως συστατικό στην σαπωνοποιία προσφέρει πλούσιο αφρισμό και σκληραίνει τη μπάρα του σαπουνιού