Καστορέλαιο 250ml
Κωδικός: 2-0402-015
3,90€

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Άμεσα Διαθέσιμο 
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

INCI: Ricinus Communis Seed oil.


Το καστορέλαιο γνωστό για τις εξαιρετικές του ιδιότητες, είναι πλούσιο σε λιπαρά οξέα (Ω9) καθώς και σε βιταμίνη Ε.

Κατάλληλο για ξηρά ,αφυδατωμένα εύθραυστα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ιδανικό για τα μαλλιά, τα νύχια και τα χείλη, βοηθάει στην αντιμετώπιση των δερματικών λοιμώξεων, των ραγάδων , την ψαλίδα. Πυκνώνει τα φρύδια και τις βλεφαρίδες.

Βοηθάει στην φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, Δίνει πλούσιο αφρισμό στο σαπούνι , ενυδατώνει και περιποιείται το δέρμα.

Είναι ένα από τα ελάχιστα έλαια που διαλύονται στο αλκοόλ κ αποτελεί κατάλληλη σταθεροποιητική ουσία για αρώματα και κολώνιες.Κατάλληλο για πρόσωπο, σωμα και μαλλιά.