Καλέντουλα λάδι 100ml
Κωδικός: 2-0401-004
3,00€

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Άμεσα Διαθέσιμο 
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Inci: Helianthus Annuus Seed oil (and) Calendula Officinalis Flower Extract


Το λάδι καλέντουλας περιέχει ουσίες πολύ ευεργετικές για το δέρμα καθώς και βιταμίνες Α, Β1, Β2, Β6, C & E. Θεωρείται το πιο καταπραϋντικό και επουλωτικό.

  • Αντιφλεγμονώδης, αντισηπτικές, επουλωτικές ιδιότητες
  • Καταπραΰνει και καταπολεμά δερματικές παθήσεις όπως έκζεμα, κοκκινίλες, ερεθισμούς, ηλιακά εγκαύματα
  • Καταπολεμά τις πανάδες
  • Προστατεύει την επιδερμίδα
  • Ιδανικό λάδι βάσης για μασάζ στην αρωματοθεραπεία
  • Χρησιμοποιείται συχνά σε φυσικά καλλυντικά και σαπούνια
  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος, κυρίως για επιδερμίδες πολύ ξηρές και ευαίσθητες