Πορτοκάλι αιθέριο έλαιο 10ml
Κωδικός: 1-0102-012
2,50€

ΠΟΣΟΤΗΤΑ:

Άμεσα Διαθέσιμο 
  • ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι παράγεται μεσώ την ψυχρής έκθλιψης της φλούδας του πορτοκαλιού. Παρουσιάζει αντιφλεγμονώδεις, καταπραϋντικές, αντικαταθλιπτικές, αντισηπτικές ιδιότητες.

  • Αναπλάθει την επιδερμίδα βοηθώντας στην παραγωγή του κολλαγόνου
  • Καταπολεμά την κυτταρίτιδα,τις πανάδες, δυσχρωμίες
  • Προστατεύει την επιδερμίδα από την ατμοσφαιρική ρύπανση
  • Δίνει λάμψη στην επιδερμίδα
  • Βοηθά στο κρυολόγημα και τα συμπτώματα του
  • Χρήση ως αποσμητικό για τον χώρο

 

Inci: Citrus Aurantium Dulcis Oil.

Συνδυάζεται με άλλα αιθέρια έλαια, όπως: Δενδρολίβανο, λεβάντα, λεμόνι, κανέλα.