Πληροφορίες Αποστολής

Εάν η παραγγελία σας είναι άνω των 60€, δεν ξεπερνάει τα 3 kg και η πληρωμή γίνει με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, τραπεζική κατάθεση ή PayPal τότε τα μεταφορικά σας είναι ΔΩΡΕΑΝ .

Το κόστος των αποστολών για όλη την Ελλάδα είναι 2,90€ για βάρος έως 2 kg. Κάθε επιπλέον κιλό επιβαρύνεται με 1€ . Για περιοχές που βρίσκονται εκτός δικτύου εξυπηρέτησης της ACS courier και χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες, τα έξοδα αποστολής δεν θα διαφοροποιούνται, όμως η αποστολή θα γίνεται με τα ΕΛΤΑ και παράδοση κατ’ οίκον στο ίδιο κόστος.

Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης για τις δυσπρόσιτες περιοχές είναι 2 έως 5 ημέρες.

Εάν επιθυμείτε αποστολή με αντικαταβολή το κόστος είναι επιπλέον 2.60€ στα μεταφορικά σας έξοδα.

Έχετε την δυνατότητα στην περίπτωση οπού η περιοχή σας είναι δυσπρόσιτη, στις σημειώσεις της παραγγελίας σας, να ζητήσετε το δέμα να σταλεί με την ACS και να παραμείνει στο τοπικό υποκατάστημα ACS της περιοχής σας, να ειδοποιηθείτε για την άφιξή του, ώστε να το παραλάβετε εσείς από εκεί. Σε αυτή την πέριπτωση δεν είναι δυνατή η παράδοση στον χώρο σας.

Για να ελέγξετε εάν η περιοχή σας είναι χαρακτηρισμένη ως δυσπρόσιτη από τον μεταφορέα, εισάγετε μόνο τον Τ.Κ. της περιοχής σας παρακάτω και την συνεχεία πατήστε αναζήτηση.

Η περιοχή σας θεωρείται δυσπρόσιτη εάν στην στήλη "είδος" διπλά στην περιοχή σας εμφανιστεί η ένδειξη ΔΠ.

Για παραγγελίες οι οποίες έχουν βάρος μεγαλύτερο των 10Kg, επικοινωνήστε μαζί μας στο 212106711 για να βρούμε μαζί τον συμφερότερο τρόπο αποστολής (Μεταφορική εταιρεία).